søndag 15. februar 2009

I prefer Mr. Frankenstein.

Jeg var idag i skitrekket for første gang på flere år. Jeg var i trekket Fidjeland og det var ganske fint vær. Ettersom det er ganske lenge siden jeg var i trekket, var jeg litt grønn på området, og det jeg synes var fint føre var visstnok forferdelig føre.

Meg og Kristian begynte med å skaffe heiskort til jentene (Mari og Ingerid), og deretter bar det oppover. Men så kule som jeg og Kristian er, holdt det ikke med den vanlig løypa. Nei, vi ville stå i den høyeste løypa. Vi fikk en krok på rompa, og var på vei oppover. Men; På den nest siste stangen (Den som stålvaierne og t-krokene henger i) sto det e svart skilt :

Expert.

Meg og Kristian fikk et vilt lite panikkanfall, før vi ble kjepphøye igjen, og fant ut at det var lett som ingenting. Vi kom opp på toppen og så den 50-55 grader bratte hellingen. For å gjøre det hele bedre, var det et lag med is på toppen. Jeg sa, så smart som er, at vi må ta det forsiktig utfor. Derfor la Kristian i vei, rett ned. Så sank skiene hans unna snøen. Floff sa det, så falt Kristian ut av syne under en liten bakketopp jeg ikke kunne se over. Så tok det 2 sekunder, så kom han rullende inn i syne igjen. Hodet ble slengt fra side til side, og jeg måtte sette meg ned så mye jeg lo. Jeg rant ned, for å finne Kristian spyttende i bakken. Han hadde visstnok landet på fjeset og fått tannreguleringen presset inn i tannkjøttet, så han blødde nå fra munnen. Nå har han ekstremt vondt i nakken og likner på Frankenstein's monster.

Ellers var det masse renning på ski, og skikkelig moro. Det kan virkelig gjentas :D

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jonas, eg skrive i innboksen din, jaaaa:D

Knall kjekke dag:) du e dau i mårå på skolen!

Anonym sa...

D va superkewlt :D
Meg og deg pwna skogsløypå ^^ og den ultramegakule utforløypå (not) :D

Jonas sa...

Utforløypå sga IKKJE diskuteras! :O