fredag 20. februar 2009

Rob sier..

Rob sier:
gay
Jonas© sier:
Homo
Rob sier:
yeah :D
Jonas© sier:
I meant you
Rob sier:
*mad*


Jeg har i det siste fått mange "Friend requests" på MSN. Med "Friend requests" mener jeg folk som legger meg til på MSN. Jeg spiller nemmelig et spill som heter InfamousGangsters. Der er jeg etterhvert blitt *Kremtkremt*ganske mektig, så jeg har en gjeng med folk som legger meg til. Fanklubben min, som jeg ofte refererer til dem som. Noen av disse folkene er virkelig greie, som f. eks Rob (Ovenfor) og Sam. Andre derimot, er ikke fullt så greie. Jeg har f. eks en jævel som påstår at han er administrator på spillet, og kan gjør meg til moderator hvis jeg vil.

Alt jeg trenger å gjøre er selvsagt bare en liten ting. Gi him passordet mitt, så er alt bra! Som om det skjer.

Ellers har jeg noe å si til en person spesielt:

DAG!!!! SKAL DU KOMMENTERE, KOMMENTER SKIKKELIG!

søndag 15. februar 2009

I prefer Mr. Frankenstein.

Jeg var idag i skitrekket for første gang på flere år. Jeg var i trekket Fidjeland og det var ganske fint vær. Ettersom det er ganske lenge siden jeg var i trekket, var jeg litt grønn på området, og det jeg synes var fint føre var visstnok forferdelig føre.

Meg og Kristian begynte med å skaffe heiskort til jentene (Mari og Ingerid), og deretter bar det oppover. Men så kule som jeg og Kristian er, holdt det ikke med den vanlig løypa. Nei, vi ville stå i den høyeste løypa. Vi fikk en krok på rompa, og var på vei oppover. Men; På den nest siste stangen (Den som stålvaierne og t-krokene henger i) sto det e svart skilt :

Expert.

Meg og Kristian fikk et vilt lite panikkanfall, før vi ble kjepphøye igjen, og fant ut at det var lett som ingenting. Vi kom opp på toppen og så den 50-55 grader bratte hellingen. For å gjøre det hele bedre, var det et lag med is på toppen. Jeg sa, så smart som er, at vi må ta det forsiktig utfor. Derfor la Kristian i vei, rett ned. Så sank skiene hans unna snøen. Floff sa det, så falt Kristian ut av syne under en liten bakketopp jeg ikke kunne se over. Så tok det 2 sekunder, så kom han rullende inn i syne igjen. Hodet ble slengt fra side til side, og jeg måtte sette meg ned så mye jeg lo. Jeg rant ned, for å finne Kristian spyttende i bakken. Han hadde visstnok landet på fjeset og fått tannreguleringen presset inn i tannkjøttet, så han blødde nå fra munnen. Nå har han ekstremt vondt i nakken og likner på Frankenstein's monster.

Ellers var det masse renning på ski, og skikkelig moro. Det kan virkelig gjentas :D

fredag 13. februar 2009

Krampetrekninger i armen!

Jeg sitter her på skolen med en brutal bølle bak meg, og en hyperaktiv-Oreo spisende jente på siden av meg (Som har krampetrekningeer i armene)


Dust, Alexander. :O

onsdag 11. februar 2009

Le Marì Von Mokki

*OBS*

For de få som leser bloggen min, vil jeg bare si at selv om det er få innlegg, så vil jeg nå blogge på bokmål. Jeg tenkte på dette en stund, helt til jeg mistet interesse for blogging.

Nå som jeg har advart; Let's get this party started!

Jeg begynte morgenen med tunge øyne og en skrikende mor. Ned til kjøkkenet, hive i seg frokost, for å så komme seg på skolen i en jævlig fart. På skolen begynte vi med en mattetime (Der jeg faktisk jobbet ö ) for å så ha en egenstyrt gymtime. Jeg og Lien hadde fått oppgaven fotball. Vi startet timen med LETT oppvarming, for å så sentre ballen fram og tilbake. Nå skal jeg ikke oppsummere hele timen, men det ble kamp på slutten :D

Når jeg og Lien skulle inn i gymsalen med utstyret, prøvde vi å ta bakveien. Den var låst. Da begynte Lien selvsagt å gråte å syte, og nesten tvang meg til å gå rundt å låse opp. Jeg løp, raskt som vinden, og kom til første sving. Tok en vakker innersving, og løp videre. Neste sving var litt verre, derimot. Jeg traff en bit is, skled sidelengs, og landet på siden, noe som inkluderer fallskader på:

- Albuen
- Ribbeina
- Kneet
- Høyre håndledd

Og nå føles det som om jeg har brukket noe i albuen.


Etter skolen tok jeg og Lien bussen hjem til henne, og gjentok matinntaket fra igår; Kinamat. Vi hadde egentlig planlagt å gjøre lekser, men Lien ville heller "Pusle hamsterbur", fordi hun skulle kjøpe en hamster i 5-tiden. Hun hadde fått bur av en klassekamerat, Alexander, og måtte sette bitene sammen, så det gikk an å bo i det. Vi tok bussen bort til Vågen Amfi, og gikk inn på dyrebutikken. Vi fant hamsteren vi hadde satt av fra igår, men noen må ha sneket seg inn og byttet om i løpet av natta, for den var Satans hamster idag. Den hylte og prøvde å bite, og Lien ville ha en annen i stedet for. Så etter ca. 20 minutter venting pga en dame som ville ha alt som hadde me katter å gjøre, fikk Lien seg en liten hamster. Vi måtte løpe med den over Ruten og inn på Europris for å kjøpe sagspon og mat. Deretter ventet vi til bussen kom, før vi løp inn.

Når vi kom hjem til Lien, var det lekse-arbeid. Nesten. Ingen av oss hadde lyst til å gjøre lekser, så det ble heller til at vi snakket med Rebekah og Susanna. Klokken 21:10 så jeg mitt snitt til å slippe unna den forferdelige Lien, så nå sitter jeg hjemme, trygg og varm. Og nå skal jeg legge meg :D




Le Marì Von Mokki


Hva har dere gjort idag?