onsdag 31. desember 2008

Lien h e a r t Mons ‹|3 sier: blogg mar..

Blogg marr får eg høra. Så det gjør eg. Te tross for at eg var ganske lei av å blogga ei stonn tebage, har eg nå fått sansen for det igjen. Det e litt kjekt å få skriva ner ka eg har gjort, og veda at andre folk (mostly vennane mine) lese det. Det e nyttårsaftenå idag. Me sga, som de fleste andre år feira det me Kristian igjen. Blææh... Neida. Det blir nok kjekt. For i år har me ein nye vri. Itte me har spist me familien våras og Kristian sin, sga me opp te Kristian for å ver me Mari, Ingerid, Lien og Kristian. Eg håpe på at det blir masse bilde og mye moro :D

Fyrverkeri derimot, e ikkje lov. Blast.

tirsdag 30. desember 2008

My name is Forrest. Forrest gump.

Eg våkna idag og lurte på kossen i alle dage det gjekk an å ha så vondt i håvet. Eg kjente og at eg var på nippet te å kasta opp. Mens eg låg der i sengå og prøvde å tvinga meg te å stå opp, kom far og maste om at eg måtte stå opp. Så eg tvang meg sjøl opp, og snubla ud av rommet og ner trappene for å nesten sovna ved bordet. De hadde lagd ei lista te meg der det sto ka eg sgo gjør for å hjelpa te te nyttår. Det var bare to ting, men eg brukte 3 timer på å gjør de, for eg holdt på å daua så dårlige eg følte meg. Men det har nå vært høydepunkte idag og. Når mor og far lagde ein ellar aen saus, så sgo de tilsetta konjakk og setta fyr på det. Og det fekk eg lov te å gjør. Også reiste far og lillebror på is-hockey kamp. Då bestilte meg og mor pizza mens me såg Forrest Gump, desidert ein av de beste filmane som e lagd. Eg har bestemt meg for å laga ein sang/film beståandes av bare de beste gitarsoloer. Når eg e ferdig komme eg te å lasta an opp. Snakkes, bitches!

mandag 29. desember 2008

Eg love deg, eg hadde turt å hålla an i håndå!

Eg har lagd bomba. OG, eg har sprengt bomba. Kristian, meg og Lien gjekk te skolen og inn i et skur der for å smella an av før nyttår (For eg ville ikkje venta). Kristian sa at han var sikker på at bombå ikkje kom te å sprenga men, bare fresa litt. Så feil kan man ta.


Me sov og hos Ingerid neste dag, men ittesom eg ikkje blogga då hellar, får eg skriva nuh. Meg, Kristian og Lien sov hos Ingerid natt te mandag. Det begynte med at meg og Kristian gjekk opp, og så kom Lien itte. Meg og Kristian hadde 150 kr på oss, så me ville på Mix, men Ingerid nekta oss fordi Kristian var for vims te å nå bussen. Derfor blei det te at meg og Lien tog bussen te Mix og kjøpte snop for 150 kr. Ikkje døm oss, for Mix e jævlig dyrt. Me hadde det grævlig kjekt, og Kristian fekk seg ein nye oransje bestevenn. De blei et sjikkeli sjønt par. Men eg gidde ikkje å skriva marr. Ciao.

Kristian bestevenn


mandag 15. desember 2008

Jaaaaa!

Nei. Eg har fått veda (idag) at eg sga ha prøveeksamen i naturfag(faen). Det komme te og bli litt jævlig, med tanke på at eg ikkje kan en dritt om karbonkjemi. Eg e sur. Me såg Twilight på fredag. Waste of money. Filmen var kjedelige nesten heila tiå, me unntak av slutten, då det begynte å bli veldig spennandes. Og for å toppa heila greiå, så satt me nærme någen som ikkje ville stoppa å hvina og grina. Forbanna irriterandes. Men eg har en prøveeksamen å øva på. Så eg avslutte her, ennå så kort innlegget e. See ya.

mandag 8. desember 2008

Du vett de lede, sant?

Eg sitte og ser på brødrene mine som spele Halo. Oppgitt sukking og klaging. Og ironi. "Du skjøyt meg." Seie storebror. "Nehei, eg drepte fienden" påstår lillebror. And so it goes on.

Idag har eg vært på jobb. Sagevik Musikk AS, på kvadrat. Ganske sjovt. Eg har begynt å høre på et nytt band, Volbeat. Men nå sga eg spela CoD 4, ellar Call of Duty. Så no gjekk eg. Me talast. Ellar, egentlig ikkje, for eg skrive og dokk lese. Ha.Ha.